Het Nieuwe Werken

hooiveld-achtergrond

Arjan-Hooiveld-13_kleinVan januari 2009 tot augustus 2010 heb ik mij ingezet om Het Nieuwe Werken (HNW) meer bekendheid te geven. Daarbij heb ik o.a. twee veelbezochte websites over dit onderwerp opgezet: www.werken20.nl en www.HNWBlog.nl.

Andere activiteiten waren:

Het Nieuwe Werken is in essentie plaats- en tijdonafhankelijk werken door gebruik te maken van technologische hulpmiddelen. Het gevolg daarvan is dat er andere manieren van leidinggeven en sturing nodig is. HNW heeft impact op de benodigde werkomgeving en bedrijfsruimte. Het geeft meer inhoudelijke vrijheid aan de werknemer en nodigt uit om slimmer en efficienter met beschikbare tijd en informatie om te gaan.

 

Mijn websites over Het Nieuwe Werken

  • hetnieuwewerken_blogHet Nieuwe Werken Blog
    Op Het Nieuwe Werken Blog delen deskundigen uit diverse disciplines hun inzichten, ervaringen en kennis over Het Nieuwe Werken. Hierdoor is de blog een interessante online ontmoetingsplek voor iedereen die zich professioneel met dit onderwerp bezighoudt of er meer over wil weten. Het doel van de blog is om de gedachten achter Het Nieuwe Werken voor een breed publiek toegankelijk te maken.
  • werken20Werken 2.0: alles over Het Nieuwe Werken
    Werken 2.0 is het startpunt voor informatie over Het Nieuwe Werken. Wat is het? Waar staat het voor? Wat zijn de voordelen? Op de website vind je antwoord op al je vragen. Lees de blogs, gastcolumns, cases, artikelen, nieuwsberichten en kijk hoe je zelf slimmere en efficiëntere manieren van werken kunt toepassen.