Over Arjan Hooiveld


Werk

Sinds 1 november 2011 werk ik als online co÷rdinator bij Het Reumafonds. Hiervoor heb ik  als contentco÷rdinator voor uitgeverij Reed Business gewerkt. Eerder werkte ik voor Politie Kennemerland aan de vernieuwing van het intranet.  

Kwaliteiten

Mijn sterke punten zijn betrokkenheid en motivatie; creativiteit; een commerciŰle, praktische en dienstverlenende instelling en een georganiseerde werkhouding.
 
Ik heb een HBO-achtergrond met als kwaliteiten Marketing & PR, plannen, regelen en analyseren. Na mijn opleiding aan de NHTV (Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer) heb ik een aantal jaren in marketingfuncties gewerkt.

Vanaf 2000 heb ik me beroepsmatig gespecialiseerd in websites en webprojecten, online marketing (e-mailmarketing, weboptimalisatie, conversieoptimalisatie, google adwords en google adsense, usability & navigatie, SEO), content management en meer recentelijk social media.

Uitdaging: concrete resultaten opleveren

Ik vind het leukste om projectmatig te werken en resultaten te bereiken: een project, website, intranet, evenement, implementatie etc. af te ronden en naar het resultaat toe te werken. Mijn kracht ligt bij het inhoudelijke aspect van de werkzaamheden en het netwerken.


Hobby's

Mijn hobby's zijn computers en internet, hardlopen, salsadansen en fotografie.
 
Daarnaast ben ik erg ge´nteresseerd in geschiedenis en maatschappij. Verder lees ik veel: opiniebladen, online sites en blogs als Emerce en Frankwatching.com, non-fictie boeken en boeken met een psychologische invalshoek.

Verder houd ik van: verre reizen maken, muziek, films en sporten.
 
 
 
Share |

   
RSS RSS Comments Sitemap  A- A  A+

Doorzoek de site

 
 
Tags

 

  
 online co÷rdinator, webco÷rdinator, contentmanager, online marketeer, projectleider internet, projectleider intranet
 
 ę Arjan Hooiveld
 
 
 
 
 
Ontwerp en realisatie: www.easy-content.nl