Eilandspoldertocht geschaatst (35 km)

Eilandspoldertocht geschaatst (35 km)

11-2-2012
 
Hoewel de Elfstedentocht dit jaar niet kon doorgaan, hebben honderdduizenden toerschaatsers het er in het weekeinde van 11 en 12 februari 2012 nog van genomen. Zelf ben ik met mijn maat Sergio een mooie tocht door de Eilandspolder gaan schaatsen. Het was inderdaad erg druk, maar ook erg de moeite waard.
 
De drukte zorgde uiteraard ook voor problemen. Tijdens de tocht heb ik een aantal ambulances voorbij zien komen voor onfortuinlijke schaatsers met gebroken polsen of kapotte benen en voeten.
 
De tocht, langs illustere Noord-Hollandse dorpjes als West-Graftdijk, De Rijp, Schermerhorn, Graft, Driehuizen, Noordeinde, Grootschermer en Oost-Grafdijk, was een ouderwetse en gedenkwaardige. Gelukkig zijn de foto's er nog!
 
 
Share |Er is nog geen reactie geplaatst.
Reageer
Naam
Reactie

 
Spelregels voor het plaatsen van een reactie

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de reacties op berichten en artikelen en aanvaarden hiervoor dus geen aansprakelijkheid. Wel behouden wij ons het recht voor om reacties zonder aankondiging in te korten of te verwijderen. Bij opgave van een onjuist e-mailadres en/of ontoelaatbaar taalgebruik, kunnen wij uw toegang blokkeren.

   
RSS RSS Comments Sitemap  A- A  A+

Doorzoek de site

 
 
Tags

 

  
 online co÷rdinator, webco÷rdinator, contentmanager, online marketeer, projectleider internet, projectleider intranet
 
 ę Arjan Hooiveld
 
 
 
 
 
Ontwerp en realisatie: www.easy-content.nl